Fick ett sådant trevligt mejl

Emilie Renqvist och hennes rottweiler Runa.
Emilie Renhqvist och hennes rottweiler Runa.

Jag måste berätta – häromdagen fick jag ett sådant trevligt mejl från en tidigare flitig kursdeltagare vid namn Emilie. Hon och sambon har flyttat söderut, till Skåne där hon kommer ifrån. Hon verkar ha acklimatiserat sig bra =)

”Hälsningar ifrån Skåne där våren blommar för fullt. Vi har just varit på vår första inofficiella nw tävling utanför Rackarungarnas regi. Clear round, behållarsök, utomhusssök och inomhus och Runa tog alla doft källorna. Tävlingsledaren tyckte vi hade en lugn och kontrollerad start, Runa har ett engagerat sök och visar tydligt markering. Minus var bara att jag drog i kopplet och det är bättre att visa tillbaka hunden med en förande hand så man inte stör hunden.

Jag är så himla stolt över hennes första rosett, Runa blev nog gladare över sin goodie-bagLeende ansikte med leende ögon Tack för att du är en så fantastisk ledare och möjliggjort det här! Mvh Emilie och Runa”

Härlig läsning – inte sant? Så roligt att mina kursdeltagare får beröm ända nere i Skåne =)

Nu ska jag ladda inför kvällens Nose Work kurs steg 2. På programmet står sök i flera stationer med både eukalyptus och lagerblad. Plus att vi ska gå igenom och testa scanning. Det handlar om att ge hunden chansen att vinda in doften redan i starten. Det gäller att ”fuska” och tjäna tid där det går =)

/ Susanne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s