Kolla in mina webbkurser

En webbkurs är perfekt av många skäl:

  • Det passar dig som jobbar på knepiga och oregelbundna tider och har svårt att passa in en vanlig kurs i ditt schema.
  • Det passar dig som har en bit att åka för att komma till de platser där jag håller mina kurser.
  • Det passar dig som har en tight budget men ändå vill hänga med i det senaste. Eftersom webbkursen är just en webbkurs kan priset pressas mer än vanligt.
  • Det passar dig som har en hund som ännu inte riktigt fixar att koncentrera sig med andra hundar som distraherar runt omkring.
  • Men det bästa är att du alltid är garanterad en plats!

Här är ett urval av de kurser som finns:

Klickerträning för alla.

Valpvett och Allmänlydnad.

Nose Work-kurs för nybörjare.

Allt du behöver veta inför doftprovet.

Bli vass på att tävla i Nose Work.

Uppletande.

När du köpt kurserna har du tillgång till dem under en obegränsad tid. Fler kurser planeras för fullt. Kolla in – klicka på länken:

https://susanne-lindberg.mykajabi.com/

En trailer för min senaste webbkurs Bli vass på att tävla Nose Work.

En trailer för min webbkurs Klickerträning för alla:

En trailer för min webbkurs i Valpvett och allmänlydnad:

Så här tyckte en av hundägarna som fått testa Valpvett och allmänlydnad.. Fler recensioner hittar du där du köper webbkursen.

Maria Tafvelin, Ursviken: ”Jag måste börja med att säga att jag är helt imponerad. Jag hade inte förväntat mig en SÅÅ bra kurs, måste jag säga. Det var lätt att köpa kursen. Jag gillar alla kapitel i kursen, men framför allt att kursen innehöll inkallning, hundmöten, lek, nosarbete och fotgående. Absolut bäst med hela kursen, är ju att man faktiskt får se alla övningar, så att det blir supertydligt hur det är tänkt att vara. När man kör en ”vanlig!” kurs, så ska ju deltagarna jobba med sin egen valp, utifrån vad man SÄGER … och det är INTE lätt att förklara allt såpass tydligt som dessa filmsnuttar. På en vanlig kurs har deltagarna så fullt upp med allt. Här SER man som deltagare i kursen, PRECIS vad som menas, när det beskrivs. Sammanfattningsvis är jag sjukt imponerad av kursen. Mycket positivt överraskad. Tydligare än så här kan det inte bli! Jag tycker att 399 kr är för lite för allt detta. ps. älskar att det finns blunders :)”

En trailer för min Nose Work-kurs:

En trailer för min kurs om Allt du behöver veta inför doftprovet:

Referenser från några av mina testpiloter:

Ewa Hedman Mikkelsen med aussien Mizzy.”Bra upplägg, lättbegripligt med tydliga instruktioner. Jag skrattar fortfarande åt bloopersklippen. Bra att visa hur belöningen ska ges på rätt sätt/fel sätt. Det var enkelt även för mig att köpa kursen 😀 Passar alla från novis till erfaren, ger din hund och dig mer samarbete och glädje tillsammans. Lättillgängligt. Bra alternativ med webbkurs eftersom det passar alla och kan tränas när som helst vilket är kanon. Kan varmt rekommenderas, grymt rolig sport och hundträning som utmanar både dig och din hund.”

Karolina Eriksson Morén och hennes två pudlar Kelly och Harriet.”Att köpa kursen var verkligen superenkelt och det uppskattade jag stort då jag verkligen inte är något datasnille samt kan få lite panik om det krånglar :p Jag tycker att kursen och filmerna var väldigt lätt att förstå och jag gillar verkligen idén med en webbkurs med filmer, den ger känslan att man faktiskt är på kurs och får se vad allt handlar om istället för att bara försöka läsa sig igenom det. Och att man dessutom kan göra den själv hemma när det kan vara svårt att hitta tid till kurser osv 🙂 När det gäller det praktiska med mina hundar då blev jag faktiskt överraskad hur smidigt det gick. Både att hundarna väldigt snabbt förstod vad allt handlade om och hur jag själv förstod vad allt handlade om efter att ha fått instruktionerna och kopplat ihop när belöningen behöver sättas.”

Helene Lundmark med spanska vattenhunden Noppe: ”Filmerna är upplagda på ett pedagogiskt och lättfattligt sätt.”

Madeleine Bolling med golden retrievern Charlie: ”Jag har sett filmerna några gånger och även gått tillbaka efteråt för att verkligen sen att jag förstått rätt. Eftersom man kan se när man vill och behöver blir allt enklare och jag slipper känna mig dum att jag inte fattat eller kommit ihåg rätt. Det är ett perfekt sätt att stimulera Charlie så att jag inte känner att jag bara rastar av honom med en långpromenad. Det är en övning som kan startas upp snabbt och inte kräver mer än att jag har gott godis hemma. Jag tycker detta var ett bra sätt att lära mig Nose Work och få kvalitetstid med Charlie.”

Marie Oscarsson Burman med jack russeln Smilla: ”Det var relativt lätt att köpa kursen. Smilla tycker det är roligt att träna. Det går bra att göra hemma i köket och att det är bra aktivering av hunden utan att det behöver ta lång tid.”