Köp presentkort

Så här ser presentkortet ut, redo att fyllas i med dina uppgifter.
Så här ser presentkortet ut, redo att fyllas i med dina uppgifter.

Det här är den perfekta presenten till hundägaren. Köp ett presentkort, och sedan får ägaren boka upp sina lektioner när det passar.

Innehållet formas naturligtvis precis efter vad mottagaren av presentkortet har för önskemål. Det kan till exempel vara att lära sig att spåra med sin hund, klickerträning, få tips och träning i allmänlydnad, stöttning med vissa lydnadsmoment eller problemlösning vid exempelvis hundmöten.

Presentkortet kostar 600 kronor per timme. Vanligtvis tränar vi sällan mer än en timme per gång, efter det är matte/husse och hund ganska möra. Men det går självklart att köpa ett presentkort för flera träningstimmar på en gång. Köper du för 3 timmar på en gång får du 200 kronors rabatt och betalar 1 600 kronor istället för 1 800 kronor.

Mejla till rackarungarnashundskola@outlook.com och berätta till vem du vill ge ett presentkort och för vilken summa. Sedan skickar jag ett fysiskt presentkort och en faktura till den adress som du anger. Du kan också ringa 070-577 31 87. Välkommen!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s