Nu har jag snyggare urvalsbanor

Min hemmagjorda urvalsbana. För att vara gjord av mig, som stundtals varit väldigt lik arga snickaren, så är den riktigt fin.
Min hemmagjorda urvalsbana. För att vara gjord av mig, som stundtals varit väldigt lik arga snickaren, så är den riktigt fin. Behållarna är salt- och pepparkar från Biltema.

Inget är så sporrande för att få klart saker som att ha en deadline. På måndag börjar min Nose Work Steg 2-kurs och då SKULLE urvalsbanorna vara klara – hade jag bestämt. Så i hyfsat god tid åkte jag och köpte virke. Sedan tidigare hade jag köpt själva håltagaren som skulle fästas i borren. Så idag var det bara att borra. Trodde jag.

Men tydligen hade vi ingen riktig borr. Eller det var fel modell. Och med skruvdragaren blev jag bara på dåligt humör. Så jag åkte till mina föräldrar och lånade deras borr. Min håltagare trivdes väl inte super med den heller utan jävlades så gott den kunde. Men skam den som ger sig! Nu har jag sex fina urvalsbanor för nästa veckas kursstart.

Närbild på behållarna – som är salt- och pepparkar från Biltema.
Närbild på behållarna – som är salt- och pepparkar från Biltema.

Självklart var jag tvungen att testa att de funkade. Hagel fick först söka rätt på eukalyptus och sedan lagerblad utan några störningsdofter. Sedan testade jag att lägga in en pommes frites i en behållare och en tepåse i en annan. Plus lagerblad i en då. Hur det gick kan du se på filmen här nedan. Först är lagerbladsdoften i mitten, sedan flyttar jag den till vänster för betraktaren sett.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s