Så pinsam är jag väl inte?

Nu i veckan började TV Skellefteå sända det program som spelades in med mig i höstas. Reportern Malin, som hade med sig sin dvärgpinscher Ikaros, fick testa RackArenan och Rambobanan. Det var riktigt roligt. Men nog är det läskigt att bli filmad.

Man ser sig ju så sällan själv från den synvinkeln liksom. Och hör inte sig själv heller från det hållet. Så det var med en ganska stor nervositet jag satte mig för att se inslaget när det var klart.

Summa summarum tycker jag inte att jag är så pinsam. Visst verkar jag rätt överspeedad men inte SÅ himla mycket värre än vanligt. Har man inte träffat mig förr kanske man blir lite skeptisk. Men jag tror att mina kursdeltagare fnissar igenkännande åt vissa minspel och kroppsrörelser.

Vi pratade om detta med ”problemhundar” och vad jag tänker kring det. Jag var rädd att det skulle framstå som om jag tycker att man ska låta varenda hund med ett litet problem åka vidare till hundhimlen. Men jag hoppas och tror att mitt budskap kom fram på rätt sätt – eller vad tycker du?

/ Susanne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s