Dumma dyra priser – därför halva priset

Nä, vet ni vad? Nu är jag så trött på alla höga matpriser, elpriser och dieselpriser. För att inte prata om när man ska till veterinären. Huga!

Så nu vill jag skapa förutsättningar för att din hund får ha lite skoj ändå – trots allt som kostar. Så jag kör – under resten av mars månad – en kampanj med HALVA priset på alla webbkurser plus Nose Work-böckerna ”Så hamnar du på pallen i Nose Work” samt ”Nose Work med plusmeny”.

Ordinarie pris för Så hamnar du på pallen i Nose Work är 179 kr. Nu alltså bara 89 kr. (plus frakt)

Ordinarie pris för Nose Work med plusmeny är 299 kr. Nu alltså bara 149 kr. (plus frakt)

Du kan läsa mer om böckerna här: https://rackarungarnashundskola.com/mina-hundbocker/

Boken ”Nose Work – det bästa du kan göra med din hund är tyvärr slutsåld. Men vi jobbar på med att skapa en ny uppdaterad upplaga.

Webbkurserna handlar om ex vis grunder för valpen, freestyle, personspår, flera olika Nose Work-kurser, mindre drag i kopplet, trevligare hundmöten, specialsök, uppletande, klickerträning och annat. Kolla in vilka som verkar passa dig: https://susanne-lindberg.mykajabi.com/

Webbkurserna köper du direkt på sidan. Glöm INTE ange rabattkoden DUMMADYRAPRISER. Om du glömmer att ange koden får du faktiskt skylla dig själv. =) En del har glömt och mejlar sen och ska ha kompensation i efterhand. Det blir väldigt bökigt. Så gör inte det. Ta ansvar och kom ihåg koden själv!

Böckerna köper du genom att mejla rackarungarnashundskola@outlook.com. Ange även då rabattkoden DUMMADYRAPRISER så jag vet att du har koll på kampanjen och är med i matchen. =)
Uppge din adress och mobilnummer så aviseringen blir rätt.

Som sagt: den här kampanjen gäller till och med sista mars. Jag kommer att vara på vift i slutet av mars och ha svårt att fixa bokbeställningar på en gång då, men så länge du har mejlat och beställt senast fredag 31 mars så får du halva priset. Mejlar du 1 april och vill försöka snacka dig in till rabattpriset så går det inte. Det är inte happy hour dygnet runt liksom =). Du har ju ändå drygt två veckor på dig så prioritera det NU om du vill nappa. Lycka till med hundträningen! =)

Mvh Susanne Lindberg, Rackarungarnas Hundskola.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s