Mitt nya (s)kall blev ett reportage

Häromveckan damp det nya numret av Allers ned i min brevlåda. Det var riktigt spännande att se hur reportaget om mig och Rackarungarnas Hundskola blev.

Jag gillar verkligen bilderna. Särskilt den stora där jag tittar upp och beundrar min fina Hagel som står på lastpallarna och slickar sig om nosen. Ja, de andra bilderna är fina också förstås. Och texten kändes bra – även om det alltid känns märkligt att läsa om sig själv utifrån hur andra har formulerat det. Nu fick jag smaka på min ”egen medicin” från mina 17 år som journalist på lokaltidningen Norran. =)

Dessutom fick jag dela med mig av mina tips från min bok ”De 10 viktigaste sakerna din hund bör lära sig.” Det blev ju i komprimerad version förstås för att bara ge några glimtar i reportaget. Alla tips i sin helhet kan du läsa i boken. Här hittar du mina hundböcker. 

/ Susanne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s