Septembers nyhetsbrev

Webbkursen i Valpvett och allmänlydnad är klar! Hippie!
Webbkursen i Valpvett och allmänlydnad är klar! Hippie!

Här kommer nyhetsbrevet som gick ut till prenumeranterna 1 september.

Äntligen är det svalare ute så man kan träna hund bättre! =) Jag har en hel del att berätta så jag tar det så kortfattat jag kan:

För det första: Min nya webbkurs är klar!! Här är du alltid garanterad en plats. Den heter Valpvett och allmänlydnad och ger dig det viktigaste du behöver. Du får tips om allt från inkallning och att inte dra i kopplet till hundens hälsa, miljöträning och roliga lekar och nosövningar. Jag har låtit hundägare få testa och utvärdera den. Läs vad de tyckte och se en trailer genom att klicka här: https://rackarungarnashundskola.com/kolla-in-mina-webbkurser/

rackarungarnashundskola.com
En webbkurs är perfekt av många skäl: Det passar dig som jobbar på knepiga och oregelbundna tider och har svårt att passa in en vanlig kurs i ditt schema. Det …

För det andra: Jag kommer att vara med på arrangemanget HöstYran på torget i Bureå. Det är nu på söndag den 4 september mellan klockan 11.00–14.00. Jag ska köra två uppvisningar, en i Nose Work ca kl 11.30–12.00 och en i Rallylydnad ca kl 12.30–13.00. Hoppas att du vill komma och kika. Efter min uppvisning i rallylydnad får de som har sin hund med sig testa banan.

Boken

För det tredje: Snart, snart släpps min bok ”De 10 viktigaste sakerna din hund bör lära sig”. Det kommer att bli en stor dag och ett minnesvärt ögonblick. Det skulle vara jättekul om du vill vara en av dem som köper och läser den först. Här kan du förhandsboka boken: https://rackarungarnashundskola.com/de-10-viktigaste-sakerna-din-hund-bor-lara-sig/
rackarungarnashundskola.com
Äntligen kan jag berätta – jag har skrivit en bok som ska ges ut av Klickerförlaget! Så himla kul och spännande. Den kommer ut i september och du kan …
För det fjärde: Den 24-25 september ordnar jag en Nose Work-tävling i Skellefteå. Jag skulle gärna vilja ha din hjälp. Jag behöver folk som: håller koll i startledet och ropar in nästa deltagare, visar tävlande var de ska parkera, var de kan rasta hunden och var de kan gå på toaletten, tar tid på dem som tävlar, springer med domarprotokoll till sekretariatet. Mejla rackarungarnashundskola@outlook.com och berätta vilken dag du kan ställa upp. Det är ett ypperligt tillfälle att få lära sig mer om Nose Work generellt och tävlingar specifikt. Jag är enormt tacksam om du vill hjälpa till.
För det femte: Den 7–9 oktober arrangerar jag ett Nose Work Rambo-läger. För att delta  bör du och hunden ha klarat doftprov för eukalyptus. Det är alltså inte en nybörjarkurs utan en kurs som syftar till att utveckla dig och din hunds sökarbete så ni klarar det även i tuffare miljöer. I början av passen kommer vi att ägna oss åt ren miljöträning för att hunden ska få lära känna den nya miljön. Efter det lägger vi in sökarbetet.
Miljöträning har två stora fördelar: det tuffar till hunden så den blir mer världsvan, träningen gör också att du och din hund får ett mycket bättre samarbete och en större tillit er emellan.
Det börjar med ett pass på fredag kväll mellan kl 18.00–20.00. Sedan pågår kursen mellan 09.30–ca 16.00 på lördag och 09.30–ca 15.00 på söndag.
Kursen kostar 2 000 kr per person, då ingår lunch lördag och söndag, och det finns åtta platser. Du får plats i den ordning du anmäler dig. Meddela i din anmälan om du har särskilda behov/önskemål kring maten. Enklast anmäler du dig genom att mejla rackarungarnashundskola@outlook.com. Ange med vilken hund du tänker delta i lägret. =)
Det var allt för denna gång. Men som vanligt bubblar det mer saker under ytan. Så var beredd =)
/ Med vänlig hälsning, Susanne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s