Snart får jag träffa Madonna

Nu är jag äntligen på plats i Håverud, strax väster om Vänern. Här ska jag delta på ett Nose Work-läger. Och alldeles snart ska jag få träffa Madonna.

Ja, okej, det är ju inte riktiga artisten Madonna, men typ lika stort. Jag ska få träffa Ron Gaunt, ”gurun” från USA som tillsammans med Amy Herot och Jill Marie Obrien tagit fram konceptet Nose Work. Det känns häftigt, äntligen ska jag få ett ansikte på det namn som jag berättat om otaliga gånger på mina Nose Work-kurser.

Under veckan kommer jag att lämna rapporter om hur det går. Vi är lite drygt 40 Nose Work-instruktörer från hela landet som kommit hit för att få lära oss mer, nörda in oss totalt och få Ron Gaunts ögon på vår träning. Ska bli riktigt kul.

Vad som också är kul är att det ser ut att bli två Nose Work-nybörjarkurser som startar måndag den 18 juli. Så vill du haka på är det hög tid att anmäla sig. Det finns platser kvar på kursen som är mellan 19.30–21.00.

Kursen är på sammanlagt fem träffar, på måndagar, och avslutas med en sjätte träff, ett doftprov, den 29 augusti. Den kostar 1 800 kr, då ingår doftflaska med eukalyptus och doftprov. Vill du läsa mer om Nose Work-kursen kan du kolla här.

Du anmäler dig enklast genom att mejla rackarungarnashundskola@outlook.com. Ange med vilken hund du tänker gå kursen. Unghundar är välkomna men för att doftprovet ska vara giltigt behöver hunden vara minst tio månader.

/ Susanne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s