Var med och tävla i Biljakten

Så här ser bilen ut. Spana och var beredd!
Så här ser bilen ut. Spana och var beredd!

Nu har jag äntligen tagit steget till att sätta reklam på min bil. Det är svårt och spännande. Det finns ju så himla många sätt att göra det på. Vilket ska jag välja? Vilket visar på bästa sätt det jag vill förmedla med Rackarungarnas Hundskola?

Jag vill ju visa att i grunden är de flesta hundar goda. De vill väl. Men de har inte kunskapen. Eller har lite för mycket energi. Eller är inte riktigt van. Så de är lite som rackarungar.

På hundskolan formar vi dessa rackarungars energi till något positivt. Vi tar vara på kapaciteten och låter hunden få jobba med något bra som tröttar både kropp, hjärna och nos. Hunden får blomma ut och visa vad den kan. Den får uppskattning och beröm av sin förare. Den mår så mycket bättre, vilket gör att samarbetet mellan hund och förare också blir så mycket bättre. Ja, nu kanske jag flummade iväg – men ungefär så tänker jag.

Så till själva tävlingen. Nu när jag äntligen satt reklam på bilen vill jag ju förstås att den ska synas. Så jag har skapat en tävling.

Den pågår under en månad. I juni månads nyhetsbrev meddelas vinnarna. Uppgiften är att ta en bild av min bil när den är ute i trafiken eller står parkerad någonstans, men hemma hos mig gäller inte.

Ta en bild och lägg upp den på din FB-sida. Skriv något i stil med ”Jag lyckades minsann i tävlingen Biljakten” så folk inte tror att du är helt knäpp =) Sedan delar du inlägget på Rackarungarnas Hundskolas Facebook-sida så jag kan hålla koll på vilka som är med och tävlar. Du får ta flera bilder på olika platser och dela flera gånger om du vill.

För varje inlägg och delning får man en lott. Så fotar och delar du flera gånger ökar du ju chansen att vinna. I slutet av månaden drar jag en storvinst ur lotthögen och några ”tröstpriser”.

Vinnaren får ett presentkort på en timmes privatlektion, värde 600 kronor.

Sedan dras tio ”tröstpriser” som innehåller fribiljetter till RackArenan och Rambobanan, värde 50 kronor per biljett.

Hoppas att du vill vara med.

/ Susanne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s