Temapass för valpar och andra vovvar

Platser kvar – just nu

Här kommer tre pass som är tänkta att passa perfekt för att ge valpar en bra grund, eller för att ge dig med en unghund eller liknande att komma och träna grunder och teman. Passen är en timme långa så vovvarna ska orka hålla fokus. Även förarna 😉 Instruktör är Susanne Lindberg. Vi håller till i lokalen i Skelleftehamn, Berzeliusgatan 2. Valpar ska ha fått sin tremånadersspruta för att vara med. 
Kolla in vilka temapass som du och din hund vill nappa på. Var tydlig när du mejlar och anmäler dig – om du vill vara med på något enstaka pass (vilket i så fall?) eller alla tre. Dessa har du att välja på:

8 feb kl 9.30-10.30. Tema: Inkallning samt sitt och ligg stanna kvar. 8 platser. Pris: 400 kr. Här får du börja från grunden med inkallningsträning och sedan utveckla det i totalt tre steg – vi testar också med störningar. Det blir även olika former av stadgaträning. Vi tränar sitt och ligg stanna kvar på olika svårighetsnivåer. Alla kan vara med. Den som måste börja från början får göra det, den som hunnit träna ett tag ska få några passande utmaningar 🙂 

12 feb kl 09.30-10.30. Tema: Miljöträning och kloklippning. 8 platser. Pris: 400 kr. Om du råkar förstärka valpens rädslor så kommer den att få en negativ utvecklingsspiral – den kommer att bli allt räddare. Jag ser att många hundägare gör det omedvetet. Därför ska du på det här passet få mina bästa tips på hur du kan stötta din valp/hund på bästa sätt när den tycker att något är läskigt. En modig och stabil hund är mycket enklare och roligare att ta med på olika äventyr och vardagsbestyr. Passet avrundas med mina bästa tips för en trygg kloklippning utan ångest – hos både förare och hund. Ta med klotång. 

19 februari kl 09.30-10.30. Tema: Nosövningar, pepp på leksaker och godissök. 8 platser. Pris 400 kr. Du vet såklart att hundens främsta sinne är luktsinnet. Den har en fantastisk nos! Vill du vara en riktigt förståndig hundägare så ger du din hund utlopp för detta genom olika former av nos- och sökövningar. Hunden mår fantastiskt bra att av inte ha allt serverat utan att få ”leka varg” ibland och söka rätt på föda och leksaker. Då blir den trött, nöjd och tillfredsställd på rätt sätt. På det här passet blir det lek med leksaker, kamplek, söka rätt på leksaker samt även godissök. Jag garanterar en stillsam hund efter detta pass! 😉 Ta med några favoritleksaker.

Varmt välkommen! Mejla rackarungarnashundskola@outlook.com och fyll i följande:

  • Önskas 8 feb, 12 feb el 19 feb eller alla tre? 
  • Hundens namn:
  • Hundens ras:
  • Hundens ålder:
  • Förarens namn:

Lämna en kommentar