Bara 300 ex kvar av boken ”De 10 viktigaste sakerna din hund bör lära sig”

Det börjar vara några år sedan. Jag hade formulerat ett bokmanus där jag listat 10 saker som jag tyckte var några av de viktigaste sakerna din hund bör lära sig. Dels var det viktiga saker som många visste om – men behövde tips på hur man tränade in det på ett bra sätt: som inkallning och gå i koppel utan att dra. Dels var det också saker som många hundägare inte tänkte på eller förstod att det var viktiga saker att få med i grundträningen, som: gå fot, hundmöten, miljöträning, personspår, få främmande och slappna av.

Jag skickade in bokmanuset till Klickerförlaget som svarade med fina ord och kallade manuset för en ”liten karamell”. Så stolt och glad jag blev!

Efter en del ytterligare redigering blev det en bok. Den sålde ganska bra. Det är en bra bok för förstagångshundägare, den är perfekt att ingå i ett valppaket från uppfödare, och det är en bra bok som kan ge något nytt tips till hundägare som kämpar med saker som hundmöten, en hund som är rädd för olika miljöer eller främmande och liknande.

I fredags släppte jag en ny fredagsfilm med tips om inkallning – hämtade från boken. Nu finns det bara lite drygt 300 ex kvar. Vill du hinna vara med och köpa en bok så börjar det vara dags. I så fall beställer du via den här länken, du kan också provläsa boken: https://klickerforlaget.se/butik/de-10-viktigaste-sakerna-din-hund-bor-lara-sig/

Här kan du se filmen om inkallning:

Lämna en kommentar