Köp en bok och vinn en webbkurs

Just nu kör jag en drive där du kan bli en vinnare! Om du beställer minst ett exemplar av min bok ”De 10 viktigaste sakerna din hund bör lära sig”, från och med 13 april 2021 och senast den 30 april 2021, så är du med i utlottningen av en valfri webbkurs från min webbkurs-sida https://susanne-lindberg.mykajabi.com/. Totalt kommer jag att lotta fram tre pristagare. Lottningen sker 1 maj och redovisas på hemsidan och Rackarungarnas FB-sida.

De 10 viktigaste sakerna som din hund bör lära sig. Författare: Susanne Lindberg. Hunden på omslaget heter Esther och är en portugisisk vattenhund. =)

Vad handlar boken om då? Jo, i boken har jag samlat mina bästa tips kring sådant som jag tycker är viktigt att man lär sin hund. Dels handlar det om grundläggande saker som inkallning, gå i koppel utan att dra, gå fot, kloklippning och att klara hundmöten utan stök och bök. Dels handlar det om saker som jag verkligen vill att hunden får med sig i bagaget: som att miljöträna, leka, spåra och slappna av. Du får även tips kring att få främmande. Den kostar 200 kr. Plus frakt.

Boken är perfekt för nybörjaren som vill få snabba enkla tips (och inte orkar läsa en jättetjock bok) med belöningsbaserad träning.

Boken är perfekt för uppfödaren att skicka med i valppaketet.

Boken är perfekt för dig som redan kan rätt mycket men söker inspiration och kanske något nytt tips.

Här kan du läsa mer om boken och beställa den: https://klickerforlaget.se/butik/de-10-viktigaste-sakerna-din-hund-bor-lara-sig/ Du behöver inte mejla mig eller på annat sätt meddela när du beställt, du behöver bara beställa den via hemsidan så kommer jag automatiskt att bli informerad om det. Jag noterar glatt alla på en lista och drar sedan tre värdiga vinnare. =)

På webbkurssidan hittar du allt från valpkurser, Nose Work-kurser och personspår-kurser, till kurser om uppletande, startklass, kong-sök, klickerträning, apportering, hundmöten och skönare promenader utan drag i kopplet. Kolla in här: https://susanne-lindberg.mykajabi.com/

Stort tack så länge. Hoppas att just du vinner!

/mvh Susanne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s