Vår första klass 3-tävling i Nose Work

Helgen den 29-30 september deltog jag och Hagel i vår första klass 3-tävling i Nose Work. Det var Åbyn Byskes brukshundklubb som arrangerade och P-A Bergström var domare. Det gick överraskande bra. Vi klantade oss bara på utomhussöket, i övrigt skötte vi oss riktigt bra. Vi vann dessutom i klassen, vi var tre stycken. Här kan du se hur alla sökområden såg ut och hur vi löste utmaningarna.

2 reaktioner till “Vår första klass 3-tävling i Nose Work

  1. Fint och inspirerande! Jag undrar om du ick någon kommentar av domaren att du belönade nära gömman?

    1. Hej, jag vet att jag ibland kan vara på gränsen till nära eftersom det är så inrutat i mig att belöna VID doftkällan. Men jag rörde inget och tappade ingen godis så jag antar att därför fick jag ingen tillsägelse av domaren. Däremot måste jag lära mig att lyfta handen när jag säger markering, men jag blir så himla inne i det vi gör att det är svårt. Men jag SKA skärpa mig! =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s