Sakta blir det torrare

Grabben och hans kompis hjälper till med kanalsystemet.
Grabben och hans kompis hjälper till med kanalsystemet.

Jag blir nog lika otålig varje vår. När snön smält undan och inte längre går att använda till något vettigt, som att åka släde eller skidor på, ja – då tycker jag att det kan få bli sommar direkt. Den kladdiga våren vill jag gärna hoppa över.

Fast vårfåglarnas kvitter vill jag inte hoppa över. Inte heller den helt perfekta svala värmen som man faktiskt orkar göra något i. När det blir högsommarvärme blir jag bara kladdig och varm. Ha ha, alltid är det något man ska klaga över =)

Vad jag vill ha sagt är att jag jobbar hårt för att snabba på torkningsprocessen vid RackArenan och Rambobanan. Det är verkligen vår där – om man säger så. Geggigt och blött.

Tillsammans med sonen och hans kompis har jag försökt skapa ett kanalsystem så vattnet lättare ska rinna undan ned till bäcken. Så sakta blir det bättre, särskilt när solen ligger på och torkar upp.

Planen är att så snart det torkat upp nog mycket ska jag bära dit alla agilitygrejer samt sätta upp tältet som jag köpt in. Där inne ska det ställas trädgårdsmöbler så du kan mysa och fika i samband med hundträningen. När allt det är i ordning kommer jag att bjuda in till ett nytt Öppet hus så alla hundägare får kolla in stället.

Så ha lite tålamod. Och hoppas du får en skön vår och sommar med mycket hundträning!

/ Med vänlig hälsning, Susanne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s