RackArenan kommer att få en helt ny look

Nu måste jag få berätta. Vilken häftig grej. Jag har fått en sponsor till RackArenan vilket innebär att det kommer att hända en massa roliga saker.

Det handlar om Leos Lekland som nappat på ett förslag om att sponsra inhägnaden. På Leos planerar man nämligen att inom kort att byta ut delar av klätterställningen och då ska den monteras i RackArenan. En av tub-rutschkanorna hänger också med. Och bollhavet.

Jag ser riktigt framför mig hur hundarna får en helt ny utmaning, hoppa, klättra och balansera – och sedan åka rutschkana i den spiralformade tuben ned i bollhavet. Blir riktigt kul!

Inte nog med det. Den där Leo-dräkten, lejonet du vet, börjar lukta lite sisådär tycker ansvariga på Leos lekland och vill beställa en ny. De har erbjudit mig att ärva den gamla. Det blir ju riktigt intressant att låta någon gå runt med den där dräkten i RackArenan och se och höra vad hundarna tycker om det! Jag planerar att ha ett öppet hus här framåt våren och känner du att du vill ställa upp och vara maskot i den dräkten så får du gärna höra av dig.

Det enda jag inte är helt nöjd med är att Leos Lekland, med tanke på sponsringen, absolut ville byta namn på inhägnaden. Vi har diskuterat det där fram och tillbaka. Jag tycker namnet RackArenan har hunnit bli inarbetat och bra, men till slut fick jag ge med mig.

Istället för att det ska heta RackArena ville de byta namn till ”April, april din dumma sill”. Det var väl sisådär, eller? =D

/ Susanne

P.S: Om du vill kommentera detta i FB-inlägget hoppas jag att du vill vara lite bus(s)ig och skriva kommentarer som inte direkt avslöjar att allt var ett bus. Så kanske vi kan aprilskämta med några till! =D

2 reaktioner till “RackArenan kommer att få en helt ny look

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s