Snart hoppar jag från trampolinen

IMG_4702Jag har funderat länge och väl. Men nu är det dags. Nu hoppar jag från trampolinen, det vill säga slutar mitt jobb som journalist på lokaltidningen Norran, och blir hundföretagare på heltid. Känns skitkul, helt rätt och supernervöst.

Jag startade upp Rackarungarnas Hundskola för två år sedan. Jag trodde då att det var något som jag hela tiden skulle göra ”bredvid” mitt ”vanliga” jobb. Men trycket och behovet är så stort, i alla fall nu =), att jag släpper livlinan och satsar helhjärtat på hundföretaget.

Så från och med maj månad kan ni räkna med ännu fler kurser, utbildningar och läger. Fler ska få plats på kurs, fler ska få hjälp och fler ska få ha roligt tillsammans med sin hund.

Håll koll via nyhetsbrevet. Har du ännu inte anslutit dig så gör du det genom att mejla rackarungarnashundskola@outlook.com och skriva att jag ska lägga till dig. Många heta nyheter är på gång inom kort!

Hoppas att vi ses!

/ Mvh Susanne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s