Snart dags för inspirationsresan

Foto: Mona Eriksson.
Foto: Mona Eriksson.

Rackarungarnas Hundskola åker på inspirationsresa till Stockholm Hundmässa den 12–13 december. Ska du också dit?

För att hålla ångan uppe under den mörka vintern behöver man inspireras. Vad passar då inte bättre än att se de snyggaste hundarna, de smartaste hundarna i lydnad och rallylydnad, de mest tårfyllda, fantastiska freestyleuppvisningarna och mingla på hundrastorget och kolla in alla ”kanske-att-ha-i-framtiden-raserna”? Och så måste man förstås spendera en mindre förmögenhet på tillbehörsmässan =) Här kan du läsa mer om Stockholm Hundmässa.

På fredag åker jag och kompisen Pia-Maria. Vi tänker att det vore roligt om vi alla hundnördar från norr som åker till hundmässan kunde träffas på en gemensam restaurangmiddag på lördag kväll i centrala Stockholm och surra om alla upplevelser vi fått under dagen. Kanske att det även går att synka en gemensam lunch på Hundmässan?

Så om du också ska åka till Hundmässan och tycker det vore kul att ses – hör av dig! Då gör jag en sorts kontaktlista och bokar bord på ett trevligt ställe. Mejla rackarungarnashundskola@outlook.com eller ring/sms:a 070-577 31 87.

Vi syns!

/ Susanne L

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s