Ska du med på inspirationsresan?

Foto: Mona Eriksson.
Foto: Mona Eriksson.

Rackarungarnas Hundskola åker på inspirationsresa till Stockholm Hundmässa den 12–13 december. Ska du med?

För att hålla ångan uppe under den mörka vintern behöver man inspireras. Vad passar då inte bättre än att se de snyggaste hundarna, de smartaste hundarna i lydnad och rallylydnad, de mest tårfyllda, fantastiska freestyleuppvisningarna och mingla på hundrastorget och kolla in alla ”kanske-att-ha-i-framtiden-raserna”? Och så måste man förstås spendera en mindre förmögenhet på tillbehörsmässan =) Här kan du läsa mer om Stockholm Hundmässa.

Jag har precis bokat flygresan och tänker att fler kanske vill hänga med? Var och en bokar och betalar alltså sitt flyg, boende och inträde själv. Blir enklast så. Och var och en får ju liksom titta på det den vill under själva mässan. Men det vore roligt om vi kunde träffas på en gemensam restaurangmiddag på lördag kväll i centrala Stockholm och surra om alla upplevelser vi fått under dagen. Kanske att det även går att synka en gemensam lunch på Hundmässan?

Så om du också vill åka till Hundmässan och tycker det vore kul att ses – hör av dig! Då gör jag en sorts kontaktlista och bokar bord på ett trevligt ställe. Mejla rackarungarnashundskola@outlook.com eller ring/sms:a 070-577 31 87.

Om du vill synka dina flygtider med mina (vilket vore jättekul för då kan vi hundnörd-prata på en gång liksom) så har jag bokat flyg från Skellefteå till Stockholm fredag den 11 december kl 16.10. Hem åker jag på söndag den 13 december från Arlanda klockan 15.50. När jag bokade fick jag ett totalpris på strax över tusenlappen.

Här har du länken till SAS så du kan boka nu på en gång! =) 

Vi syns!

/ Susanne L

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s