Miljöträning i lekparken

En lätt koncentrerad min av Hagel. =)
En lätt koncentrerad min av Hagel. =)

Idag tränade jag lydnad med min portugisiska vattenhund Trassel och min vorsteh Hagel. Även hundkompisen Loella var på plats med sin cocker spaniel Santos. Så roligt det var! Det var länge sedan jag fick till ett ordentligt träningspass – men nu blev det av.

Dessutom passade vi på att miljöträna i lekparken intill. Alltid lika nyttigt! Vilka skojiga saker det fanns på lekparken – bara man ”sätter på sig rätt glasögon” och ser möjligheterna.

Inspireras gärna av vad vi hittade på och gör lite miljöträning du med. Jag blir jätteglad om du sedan skickar in en bild eller film till rackarungarnashundskola@outlook.com så kan jag visa fler exempel här på hemsidan =)

Här är Loella och Santos.
Här är Loella och Santos.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s