300 kr i rea på Freestylekursen

Ibland blir vi lite förvånade. Som när kurser som vi VET är superroliga och nyttiga inte riktigt får det tryck som vi tycker att de förtjänar. Det kan bero på att vi inte beskrivit kursen bra och tydligt nog. Det kan bero på att den inte heter välkända ord som valpkurs eller agilitykurs. Ordet freestyle kanske känns läskigt och lite för ”lösa boliner”? Svårt att veta.


Men vi som håller på med den sortens träning och även gillar att tävla i sporten vet hur himla roligt det är. Man behöver inte dansa som förare, det är hunden som ska skina. Genom att ”bara” träna trick får du en sådan härlig gemenskap med din hund. Ni blir ett sammansvetsat team. Du skulle se hur det lyser i Skotts ögon (hunden på bilden) när vi har vårt flow i träningen! Han har blivit såååå mycket smartare genom freestyle också. Faktiskt!


När kurser – som vi VET är superbra – inte får det tryck som vi tycker att de förtjänar så kan det också bero på att folk inte vill ”köpa grisen i säcken”. Vi förstår det. Det är ju en slant att lägga ut – särskilt om man inte är säker på att det är kul, bra och inspirerande.
Därför vill vi nu erbjuda 300 kr RABATT på freestylekursen som startar på torsdag kl 18-20. Du betalar 1900 kr istället för 2200 kr – OM du anmäler dig SENAST IDAG MÅNDAG! Och skulle du inte vara nöjd när kursen är slut så får du såklart tillbaka pengarna. Ni som redan anmält er får också den här rabatten förstås.


Så här stod det i nyhetsbrevet:
Torsdag den 9 november kl 18-20 startar Elin Hällberg en nybörjarkurs i Freestyle. Det är en riktigt rolig tränings- och tävlingsform. Under kursen får du och din hund träna på olika trick som ni tillsammans med övriga i gruppen i slutet sätter ihop till ett lättsamt program. Du kommer att få en bra grund, massor av konkret träning och inspiration. Du kommer att få lära dig grunder i vad tävlingsgrenen Freestyle innebär. Hundar och förare i alla åldrar, oavsett tidigare träningserfarenhet och ambitioner, kan delta. Kursen anpassas efter varje individs behov och förutsättningar.
Kursen är upplagd över fem träffar, samtliga på torsdagar kl 18-20, förutom sista träffen som blir söndag 10 dec kl 18-20. Kursen kostar 2200 kr (nej – den kostar nu 1900 kr) och det finns åtta platser. Anmäl dig genom att mejla rackarungarnashundskola@outlook.com. En valp får gärna ha blivit fyra-fem månader för att orka. Varmt välkommen!
Fyll i följande:
Önskade kurser/aktiviteter:
Hundens namn:
Hundens ras:
Hundens ålder:
Förarens namn:

/mvh Susanne Lindberg

Lämna en kommentar