Är du en sån som har påse i väskan?

Skyddar du din belöningsväska genom att ha en plastpåse i den? Eller gör din hundträningskompis på det här viset? Då bara MÅSTE ni kolla in min film. Jag har en längre tid funderat på VARFÖR man håller på så, och kommit på en bra liknelse. =)

Varje fredag lägger jag upp en ny film på Youtube. Filmerna handlar oftast om olika träningstips, problemlösningar och liknande. Hoppas att du vill haka på och prenumerera! =)

2 reaktioner till “Är du en sån som har påse i väskan?

  1. Åh jösses va jag garvade när jag såg det här klippet! jag har varit en av dom som har påse m godiset för att ”skydda”. Insåg hur korkat det var rätt omgående. Och ännu mer nu! Det är ju trots allt tvättbart!

    Tack för ett gott skratt!

    Hon som har haft blå tossor på sina vandringskängor! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s