Det gäller att lita på hunden

På söndag är det dags för mitt livs första doftprov. Eller ja, jag och min vorsteh Hagel har ju gjort doftprov för både eukalyptus och lagerblad och klarat det. Och jag har varit medbedömare vid ett doftprov i Luleå.

Men nu på söndag är det första gången som jag står som arrangör själv. Tack och lov kommer Anna-Lott Ingvarsson från Sävar och delar bedömningen med mig. Det är riktigt, riktigt spännande.

Det är 12 deltagare som gått kurs hos mig som ska göra doftprovet, plus cirka 18 till som tränat hemma och vill göra provet. Jag kommer att vara typ trippelt nervös som mina kursdeltagare.

Jag vet att några av dem lagt sig till med en ”ful” vana att titta på mig för att se om deras hund verkligen hittat doften på rätt ställe. Det ser du utmärkt på filmen som jag lagt in. Jag kommer att typ att måsta titta i väggen eller i taket när mina deltagare gör provet för att inte riskera att de tror att jag ger dem en vink – för det här klarar de själva!

De behöver ingen vink från mig. De behöver bara lita på sin hund. Så snälla gör det nu! Ni kan. Ni har gjort det här hundra gånger förr. Gör bara som vanligt. Lycka till på söndag!

/ Susanne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s