Augustis nyhetsbrev

Här kommer augusti månads nyhetsbrev. I vanlig ordning har kursen hunnit bli fullsatt. Det är ju så att du som har anmält att du vill ha nyhetsbrevet hamnar i en sorts VIP-grupp där du får kursinformation och annat först – innan det läggs ut på hemsidan. Så om du känner dig på efterkälken så går det att fixa – mejla bara rackarungarnashundskola@outlook.com och be mig lägga till dig =)

Hej
Efterfrågan på valpkurser verkar vara enorm. Härligt att så många vill gå kurs! Så jag kör en till valpkurs med start måndag den 12 oktober kl 18–20 i Yttervik.
Det är sammanlagt fem träffar, på måndagar, två timmar per gång (kl 18–20) där vi tränar allmänlydnad, en del agility, kloklippning, miljöträning och spår. Det KAN bli så att någon träff flyttas efter en vecka om jag jobbar kväll på mitt ”vanliga” jobb.Kursen kostar 1 200 kronor och det finns plats för åtta deltagare. Anmäl dig enklast och snabbast genom att svara på detta mejl. Du får plats i den ordning du anmäler dig. Du får inom kort bekräftelse på om du får en plats eller blir reserv. Cirka två veckor före kursstart skickas mer info samt faktura ut.Du kan läsa mer om kursen här: https://rackarungarnashundskola.com/ge-valpen-en-bra-grund/

Sedan vill jag berätta att snart drar Lindbergarnas Hundläger igång. Det blir helgen 15–16 augusti i Burträsk. Du kan läsa mer om det genom att klicka här.
Nu har jag och Lillemor gjort ett sorts lotteri: blir det fler än tio deltagare så kommer vi att lotta en vinnare som får tillbaka sin anmälningsavgift som är 2 200 kronor. Sist jag kollade var det tre platser kvar. Så skynda dig att anmäla dig om du ännu inte gjort det =)
I övrigt händer det en hel del här som jag kommer att berätta om i nästa nyhetsbrev. Jag har bland annat precis avslutat en hundutbildning och påbörjat en ny. I höst kommer det att bli riktigt skoj vill jag lova! =)Träningstipset blir att du får ett Spårbingo, se nedan. Det här fick mina spårkursdeltagare som avslutning efter nybörjarkursen så de skulle hålla igång under sommaren. Det handlar om att inspireras till att testa nytt när det gäller spår.
Testa olika underlag, vinklar, apporter, liggtider och annat. Kom ihåg att då och då be någon annan gå spåret åt dig. Och att variera mellan att gå snitslade och osnitslade spår så att du tränar på att lita på hunden.
Välj ut några rutor och sätt igång. Mejla och ropa BINGO när du fått en rad med fem rutor överkryssadeHar du ännu inte börjat spåra med din hund? Då kan du kolla in tipsen här för att komma igång. Eller så går du en kurs eller bokar en privatlektion så ska jag visa hur man gör. Det kan du läsa mer om här.Ha det så bra så länge!/ Mvh Susanne L
Spårbingo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s