Gå valpkurs

IMG_1154
Valpar behöver få upptäcka världen så de blir miljötränade och trygga i nya miljöer.

Valpkursen handlar om att ge valpen en bra grund, genom att vara lite smart och genomtänkt redan från början. På så vis slipper du många av de problem som annars kan dyka upp senare, som bråk vid kloklippning, skotträdsla och att hunden inte går att ha lös.

Det handlar bland annat om att tidigt utsätta den för olika saker och genom sitt eget lugn och sin egen attityd visa att det är ofarligt och inget att hetsa upp sig över.

Det handlar om att skapa en vana att förhålla sig till de viktigaste kommandon som hit och nej. Så att valpen sedan kan leva ett betydligt friare liv som en lydig och trygg hund – än en olydig.

Kursen är upplagd över fem träffar, cirka 1,5 timme per gång.

Kostnad: 1 800 kronor per ekipage, inklusive moms.

Om du inte ser att den här kursen är aktuell just nu kan du ändå mejla till rackarungarnashundskola@outlook.com eller ringa/sms:a 070-577 31 87 och berätta att du är intresserad. Så kan jag snabba på processen =) / Susanne

Har du några vänner som kan vara intresserade av den här sidan? Dela den gärna.

14 reaktioner till “Gå valpkurs

 1. Hej!
  Jag skulle vilja anmäla mig och vår jämthundvalp Spira till valpkursen i juli. Hon är född i februari, och har fått sitt 13 veckors vaccin. Hoppas att vi får plats 🙂

  Med vänlig hälsning, Isabella

 2. Hej. Jag är jätte intresserad av valpkurs men nu har min hund Alma storpudel hunnit bli 7 mån…vad ska jag rikta in mig på…hon kan egentligen inte så mycket😀 hon hoppar å studsar och drar och kommer inte gärna då jag kallar in henne..jag 😊behöver hjälp med att komma igång !

  1. Jag har rätt fullt på både nuvarande och kommande valpkurser så mitt råd blir nog att boka en privatlektion. Det kostar 600 kr i timmen och är effektivt då all fokus hamnar på dig och din hund. Då får ni många tips och övningar att jobba på själva framöver.

 3. Hej vill gärna anmäla våran lilla kille Zingo till en valpkurs han är idag 12 veckor och är blandning mellan Lapphund/ bordercollie

  1. Hej Ingalill. Valpkursen i oktober är tyvärr redan full och har reserver. Men du får jättegärna komma på valpföreläsningen söndag den 18 oktober kl 18 i Byagården i Yttervik. Kostar 200 kr per person. Blir det väldigt många som kommer så kan lokalen ändras till något större, håll utkik!

 4. Hej! Skulle vilja veta om det finns möjliget till fler valpkursen under hösten 2018. Har en nu 4 månaders vorsteh valp och är intresserad av att gå kurs. Finns det möjlighet till enskild träning med instruktör? Mvh Linda Nyberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s