Dubbel fastkörning

Nyklippt och fint, i alla fall halva RackArenan.
Nyklippt och fint, i alla fall halva RackArenan.

Idag blev det ju helt plötsligt uppehåll i regnet. Så jag skyndade mig ut för att klippa inhägnaden RackArena. Har du ännu inte hört talas om denna kan du läsa mer här.

Där var det ju lite blött. Eller ganska mycket blött. Och så rätt gropigt på sina ställen. Så jag körde fast med åkgräsklipparen. Precis som jag tog fram telefonen för att ringa sambon och höra om han hade lust att putta på, så körde han förbi där på vägen, på väg till en fisketur. Jag viftade att han skulle komma och hjälpa mig.

Vad gör han då? Jo, han glider ned sakta i geggamojan som bildats vid nedfarten. Och kör så klart fast. Med en fyrhjulsdriven Ford Ranger pickup! Om han bara hade vågat gasa och inte varit så rädd för att skita ned bilen hade det nog gått alldeles utmärkt. =)

Kör inte ned här i onödan.
Kör inte ned här i onödan.

Nåja, med lite grenar under däcken tog han sig loss. Sedan kunde vi lyfta åkgräsklipparen till lite bättre marker. Efter det kunde jag fortsätta klippa och han kunde åka och fiska.

Vad vill jag ha sagt med det? Jo, välkomna till RackArenan för nu är åtminstone halva arenan nyklippt. Men parkera på vägen och kör inte ned på lägdan – det är stor sannolikhet att du fastnar även med fyrhjulsdrivet. Fast du kanske vet var gasen sitter? =)

/ Susanne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s