Missa inte alla konkreta gratistips på Youtube

På Rackarungarnas Youtube-kanal får du många gratistips. Det handlar ofta om Nose Work och specialsök, men även valpträning, allmänlydnad, sånt som gör mig glad eller upprörd, tips på hur du kan bygga saker, eller bra grejer att köpa. Kort sagt – hundnördiga grejer!

Här hittar du kanalen: https://www.youtube.com/channel/UC5hfXFgT3Ek5wgCEUw096Gw

Några exempel på fredagsfilmer.

Kanalen har växt snabbt och har snart 5000 prenumeranter. Det gör att jag även kunnat ansluta mig till att visa reklam på kanalen. Jag vet att reklam ofta kan vara störande. Men jag lägger ned ganska mycket tid på att varje vecka publicera en ny fredagsfilm med bra innehåll, och du slipper betala för det om du står ut med lite reklam! =) Genom reklamen får jag SMÅ intäkter som ändå gör att det känns värt att fortsätta att knåpa ihop nya filmer. Du kanske inte stör dig alls på reklamen, vad vet jag, men jag ville bara förklara lite hur jag tänkt. Så låt reklamen rulla medan du häller upp en kopp te eller så och gör dig redo för veckans fredagsfilm.

Hojta gärna till om det är något särskilt ämne som du vill att jag tar upp!

/mvh Susanne Lindberg

2 reaktioner till “Missa inte alla konkreta gratistips på Youtube

  1. Hej och tack för jättebra tips i dina filmer

    Jag har fått tips om belöningsutveckling i mitt vidare NW arbete m min BT men jag tycker det är svårt att hitta bra filmer på YT kring detta (eller så är jag en usel googlare)

    Finns detta redan hos dig, annars lägger jag det i önskelistan hos dig

    Tack

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s