Om du vill boka min inomhuslokal

I Skelleftehamn, 18 km söder om Skellefteå, har jag en hundträningslokal inomhus på 260 kvadratmeter. Där finns budomatta som underlag, kök med kyl och micro (ej spis), toalett, koner, rallylydnadsskyltar, hopphinder, balansbollar, och liknande. I den här lokalen håller jag många av mina kurser. Här kan du se en filmsnutt från en kurs och få en uppfattning om hur lokalen ser ut invändigt.

Lokalen går att hyra. Men man får INTE träna Nose Work eller specialsök i lokalen eller sökrummen. Detta eftersom doftgömmor har glömts kvar av tidigare grupper som hyrt, och jag vill ha total kontroll när jag arrangerar Nose Work eller specialsökskurser.

Det kostar 350 kr/timmen för enstaka timbokningar. Och 300 kr/timmen om man bokar på sig en hel dag eller en gång i veckan under en månad till exempel.

När bokningen är bekräftad så betalar man direkt. Alternativt en vecka före bokningen – beroende på hur nära inpå man bokar.

Om man bokar ex vis fyra pass på en månad så föredrar jag att man betalar alla fyra pass på en gång, i förväg. Ett alternativ är att betala ett pass per gång – en vecka i förväg.

Om man har bokat så har man bokat – i min värld. Då tänker man åka dit och träna. Oavsett om det är regn/sol den dagen eller om någon träningskompis backar ur.

Händer något väldigt allvarligt/besvärligt så att man inte kan använda sin bokade tid så kan man avboka. Då gör man det senast 24 timmar innan sin bokade tid. Då får man tillbaka sina pengar. För de flesta är det här inget konstigt. För det mesta flyter det på bra. Men ifall du undrar varför jag vill ha den här framförhållningen på avbokningar så är det bland annat för att:

  • Då kan någon annan få boka hallen istället.
  • Då kan jag köra en privatlektion eller kurs i lokalen istället.
  • Då kan jag träna mina egna hundar i lokalen istället.

Avbokar man senare än 24 timmar före sitt pass får man inte tillbaka sina pengar. Känns detta för strikt så är det bättre att du bokar en annan lokal. Jag föredrar att hyra ut till seriösa personer/grupper som håller fast vid sin plan.

Känns ovan nämnda resonemang okej så är du varmt välkommen att hyra lokalen. Mejla till rackarungarnashundskola@outlook.com eller skicka ett sms till 070-577 31 87. När bokningen är bekräftad betalar du till swish 123 514 8218 eller plusgiro 714209-4. Då får du koden till nyckelgömman som finns till vänster om entrén. Nyckeln återställer du i gömman efter ditt besök.

Efter din träning torkar du bort ev kiss/bajs/kräk/utspillda vattenskålar. Kolla gärna pelarna – för brukar det ha blivit en skvätt. Mer än så behöver du inte städa. Jag startar robotdammsugaren efter ditt besök. =)

/mvh Susanne