Gå Stora Gott och Blandat-kursen

Ofta när deltagarna utvärderar sin kurs hos Rackarungarnas Hundskola nämner de att kursen känns för kort. Just när det är som roligast ska vi sluta. I till exempel valp- och allmänlydnadskurserna upplevs det som om man hinner bekanta sig lite med olika roliga aktiviteter, men inte riktigt få djupare kläm på det.

I samarbete med deltagarna på min senaste allmänlydnadskurs, och annan input, har jag nu skapat den Stora Gott & Blandat-kursen.

Den är på hela 10 träffar a´2 timmar och innehåller en fördjupning i alla de viktigaste delarna i en allmänlydnadskurs.

Du får:

  • Två pass klickerträning. Du får en grundlig introduktion till vad klickerträning handlar om och får träna in några grundövningar på din hund.
  • Två pass med allmänlydnad som inkallning, inte dra i kopplet vid promenader, gå fot vid exempelvis hundmöten, sitt och ligg stanna kvar.
  • Två pass med spårning. Du får lära hunden att spåra efter dina egna fotsteg, en av de bästa aktiviteterna att göra på egen hand senare.
  • Två pass miljöträning. Du och hunden får kämpa tillsammans i stökiga miljöer och träna upp ert samarbete och er tillit mellan varandra.
  • Två pass uppletande. Att låta hunden söka efter leksaker, eller godis om den verkligen inte gillar leksaker, är bland det bästa du kan göra för att din hund ska må bra.

Det finns åtta platser på kursen.

Den kostar 2 800 kronor (inklusive moms), då ingår en egen klicker, samt lån av spårutrustning om du inte har.

En kurs startar nu den 3 augusti. Den är fullbokad och det finns några reserver. Men mejla rackarungarnashundskola@outlook.com om du är intresserad så kanske jag skapar en till  snart. =)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s