Gå Rambokurs

Några av mina kursdeltagare har efterfrågat Dog Parkour-kurser. Alltså balansträning för hundar i stad och natur. Det gillar jag. Fast jag vill göra mer och på mitt sätt. Jag tuffar till kursinnehållet ytterligare några snäpp och kallar den Rambokurs!

Jag har tidigare haft räddningshundar och tränat, tävlat och jobbat med dem i skarpt läge i flera år. Räddningshundar är tuffa hundar som klarar stökiga miljöer, buller och rök, att klättra, kämpa och ta sig fram.

Men självklart var de inte så tuffa redan från start, vi tränade dem att successivt klara mer och mer. Det kan du också göra.

Alla hundar mår bra av att få tuffa till sig lite.  Med Ramboträningen får du en hund som du kan ta med på det mesta, som inte blir nervös och skärrad för småsaker. Till exempel klättrade jag upp till Skuleberget med min malinois Nitro, stundtals var det lodräta järnstegar fastsatta i berget, med stup intill. Men han var van. Och han litade på mig. Därför funkade det.

Det är det som är den stora vinningen med den här Rambokursen. Ert samarbete. Ert samspel. Er tillit för varandra. Med det kommer så mycket annat gratis.

Jag har haft hundar som hoppat uppifrån älgtorn ned i min famn. Då är man ett team!

Rambokursen är upplagd på fem träffar. 

Vi kommer att träffas på olika ställen, industrier och andra ”stökiga” platser, för att träna hundarna.

Ni kommer att bli lortiga. Ta lämpliga kläder.

Ni ser till att ha en egen försäkring på hunden. Vi ska tänka på säkerheten in minsta detalj, men om oturen skulle vara framme ska inte personer som låter oss träna på deras anläggning bli lidande. Vi har eget ansvar.

Kostnad: Kursen kostar 1 800 kronor, inklusive moms.

Efteråt kan du tala om för alla som orkar lyssna att du har en godkänd Rambohund! =)

Det finns tio platser. Anmäl dig genom att mejla rackarungarnashundskola@outlook.com.

3 reaktioner till “Gå Rambokurs

  1. Hej!
    Önskar gå rambokursen du har när plats finns! Jag har en 3årig omplacerad collietik som jag önskar ”jobba ihop” mig med! Är även öppen för andra kurser om plats finns…ser att du har fullt på många snabbt…
    Mvh Anna Lindgren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s